zaterdag 18 februari 2012

Fijne dag!


Gebruikte materialen: knipvel "papegaai",  MD Pretty Paper Bloc "Eline's Babies", Designblock 1 van "Studio Light", gestreept designpapier van "Heyda", restant decopapier, Nestabilities "Labels Eleven", takjespons van MCGill , tekststempel MD "Eline's Vintage", inktpad "groen", groene brad, 3 groene fantasieknoopjes, embellishment "3D vlinder", plakparels.

5 opmerkingen:

  1. heel mooi hoor ingrid, het zijn frisse kleuren dat je deze keer gebruikt hebt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo ingrid,

    een vraagje, zou het mogelijk zijn om de woordindicatie af te zetten. Blogger vraagt nu 2 woorden in te typen en die zijn soms moeilijk te lezen.
    Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Karin,

      Sorry, ik wist niet dat dat ingeschakeld stond.Je bent de eerste die daar iets van zegt.Ik ken zelf nog niet veel van Blogger en mijn zoon kent wel veel van de pc maar heeft ook nog niet veel ervaring met Blogger.Ik ben via de instellingen naar reacties gegaan en daar woordverificatie uitgeschakeld. Ik hoop dat het dit is wat je bedoelt. Anders hoor ik het wel van je.
      Ingrid

      Verwijderen
  3. Hoi Ingrd,

    wat een mooi kaartje zeg, ik krijg er echt een lentegevoel bij. Niet al te druk en perfect bij elkaar passende kleuren. Toppie !!
    groetjes van Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heerlijk zonnig kaartje met prachtige kleuren

    BeantwoordenVerwijderen